ТВОРЧЕСКА УПОТРЕБА ЗА СТАРИ ТЕНИСКИ: ПЛЕТЕТЕ ГИ В КРАСИВО СВЕТЛО КИЛИМЧЕ - ПРЕНАСОЧИТЕ - 2020 " "